Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.10.2010 14:26 - Какво искат мъжете
Автор: venka Категория: Тя и той   
Прочетен: 2204 Коментари: 2 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Каква жена обичат мъжете? Красива, самостоятелна, успешна бизнесдама? Какви достойнства трябва да притежаваш, за да бъдеш „любима”? А някого можеш да отблъснеш дори и с привлекателността си. Това не е ли нелогично? Някой ще ти се възхищава отдалеч, а ти даже и няма да разбереш. Някой ще гради полудружески отношения с теб само, за да може да е близо до теб. Но да се притеснява да поиска нещо повече, за да не изгуби и това, което има.

Преди всичко трябва да се стремиш да бъдеш приветлива с всички мъже. Да, с всички. Да бъдеш приветлива не значи да кокетничиш с всички. Достатъчно е да не отказваш знаците на внимание, да не се присмиваш зад гърба или в очите на мъжа пред другите. Даже обратното – старай се в разговора с тях да ги хвалиш. И не заявявай колко си самостоятелна и как никакъв мъж не ти е нужен. Разговаряйки неприветливо с „недостойните” мъже или обсъждайки ги с недоволство, ти отблъскваш и „достойните” (интересните за теб), понеже те ще се опасяват, че ще получат от теб същото отношение както към отблъснатите.

Но какво наистина очакват мъжете от жените. Мъжете искат от жените просто грижа и внимание. Подсъзнателно, под това, ние разбираме обилна храна, чисти чорапи, изгладени ризи, секс, напомняне за визитата при зъболекаря. Но това е само повърхностен поглед. На мъжа е нужно жената да се грижи за живота му изцяло. Да поеме тя отговорност за изграждането на неговия живот. При това той може да глади ризите си и сам, да готви и чисти също, важното е той да разбере, да почувства че за него се грижат, че не си безразлична. Но да се грижат за него не от чувство на съжаление, а да го накараш да се почувства специално, като че е единствения „бял” мъж на света.

Ето за това си му нужна точно ти – такава силна и красива! Просто той се опасява, че ти не би се грижила за него. А защо може да се опасява от това? Само ако ти не си му дала възможност да се почувства като единствения, като най-добрият и уникален мъж в твоя живот.

Това не означава, че трябва да бягаш постоянно след опашката му. Или да стоиш и да го чакаш предано у дома. Единствено е нужно да му го кажеш. Та нали това е истината. Иначе ти нямаше да си до него. И не е важно колко често се виждате, живеете ли заедно или не. Вариантите могат да бъдат различни, каквито са удобни за всяка двойка.

И още. Да се грижиш не значи да правиш това, което ти си мислиш, че е полезно за него, изхождайки от своите свойства и навици, а да се опитваш да разбереш кое в действителност е най-добро за него. Естествено без да забравяш себе си и интересите си. Защото всичко, което ние правим, ние правим само за себе си (скрито или явно), иначе и сили нямаше да имаме за нищо.

Как да му дадеш да разбере, че е единствен?

- не го сравнявай с други мъже;

- не говори: „вие мъжете”, разделяй него и останалите мъже, без значение какво се обсъжда;

- казвай му, че той е най-свестният от всички и че само той те прави щастлива;

- приемай с радост и благодарност всички негови знаци на внимание и подаръци, дори ако те съвсем не са ти нужни;

- ако ти е нужно да поостанеш сама, кажи му за тази твоя необходимост, като му обясниш, че това никак не влияе на отношението ти към него; че това е просто твоя вродена особеност, сравни тази своя потребност с например неговата да ходи във фитнес залата.

- хвали го често, без да чакаш повод, например: „само ти мой гениални, можеш така гениално да се объркаш”;

- поддържай го, вярвайки, че той винаги ще намери изход от създалата се ситуация;

- не забравяй да му напомняш, че той е който те прави такава силна;

- коментирай неговите дела, коригирай поведението му, обяснявайки къде са неговите грешки;

За какво ти е нужно всичко това?

„Защо да не мога да се държа естествено?’’ – можеш да попиташ. – „Защо ми е така да се напрягам? Нека мъжете се напрягат!“

Първо – точно това е естественото поведение. То е като, ако си се била изгърбила и изведнъж след лечебна физкултура започваш да стоиш изправена. Приятно е. Нужни са само малко усилия.

И второ –  това е изгодно и за теб. Ако ти можеш да създадеш в мъжа увереност, че е единствен, и като следствие – че за него ще се грижат, че той е нужен, необходим. То той ще се разкрие.

Какво имам пред вид? Всеки мъж – това е предавател на наслаждения. Но сам той, получава най-голямо наслаждение не от това да се наслаждава, а от това, че той може да наслади жената.

В това е неговата голяма зависимост от жената. И в това жената може да му окаже огромна помощ. Да се наслади сама и чрез своето наслаждение да наслади мъжа. За това, за мъжа е така важно, любимата жена да получи удоволствие от него в постелята.

Ако мъжът се отпусне с теб, ще се разкрие. Ти ще успееш да разбереш кои са най-силните му страни, в какво е неговата гениалност, с какво може да те наслади максимално, наслаждавайки и себе си. В какво той е Творец, кое особеното, което той е призван да донесе на света.

Представи си, че мъжът е един контейнер, в който от някъде постъпва наслаждение. Но сам той не може да отвори кранчето, за да направи потока от удоволствие постоянен и максимален, получавайки при това максимално удоволствие от живота. Той притежава само отвор за приливане, авариен клапан, позволяващ му само минимален поток наслаждения, необходим за да поддържа съществуването му.

Но това можеш да направиш ти, ако разбереш конструкцията на този клапан и бъдеш готова да приемаш наслаждението, когато той се отвори. И да получиш максимум наслаждение от това. Без мъж, без такава конструкция, ти си неспособна да се сдобиеш с наслаждение от такъв вид сама. В теб няма данни за това. Това не е твоя корен. Когато уловиш потока от това свежо наслаждение, ти ще разбереш колко безвкусно и сладникаво е това, с което си се сдобивала сама, често с цената на немалко усилия.

Опитай. Това е само игра. Но игра, която носи само удоволствие. А всъщност кое в нашия живот не е игра?!

 http://www.kabbalah.info/bulg/blog/%D0%BA%D0%B0%D0%B1%D0%B0%D0%BB%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%BE-%D0%B8%D1%81%D0%BA%D0%B0%D1%82-%D0%BC%D1%8A%D0%B6%D0%B5%D1%82%D0%B5/


Тагове:   мъж,   Какво,   мъжете,


Гласувай:
10


Вълнообразно


1. ebobekov - ,,,,,,,,
16.10.2010 21:46
mnogo pravilno kazano
цитирай
2. solinvictus - Какво искат мъжете?. . . . сродна ...
17.10.2010 22:58
Какво искат мъжете?....сродна Душа!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: venka
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 228598
Постинги: 103
Коментари: 80
Гласове: 165
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031